Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Week van de Opvoeding bij Fonkelz Kindercoaching

2 oktober 2017 @ 16:00 - 7 oktober 2017 @ 16:00

Tekst Week van de opvoeding met afbeelding van gezelschapsspelFonkelz Kindercoaching in Steyl heeft een speciaal aanbod in het kader van de Week van de Opvoeding. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk, maar soms best lastig. Daarom staat de hele week in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor! Ook starten deze week twee cursussen voor kinderen en pubers. Wat is er allemaal te doen? Meld je aan via de link bij de activiteit die je graag wilt doen!

Momentje Fonkelz voor ouder en kind

Op 2 oktober ben je om 16.00 uur van harte welkom bij Fonkelz Kindercoaching. Deze middag is speciaal voor ouders met hun kind van groep 4 tot en met 8. Samen drinken jullie eerst iets , uiteraard met wat lekkers. Vervolgens speel je het COACHEE! spel, want ‘Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen dan door een jaar met hem te praten’.

Heppie?! Kinderen en emoties – introductieworkshop

Emoties, waarom hebben we ze eigenlijk? Welke emoties zijn er en waarom zijn ze zo belangrijk? Wil jij meer (basis)informatie ontvangen over kinderen en emoties? In deze introductieworkshop maak je kennis met wat kinderen te leren hebben. Ook leer je hoe jij hier je bijdrage aan kunt leveren, thuis of op je werk. Deze introductieworkshop vindt plaats op 2 oktober  van 20.00 tot 21.30 uur. Voor meer informatie klik je hier.

Relax kids lessen 5 – 9 jaar

Ga mee op een magisch avontuur en ontdek in 7 stappen hoe je d.m.v. beweging, mindfulness spelletjes, stretching (yoga), kindermassage, positief denken, ademhalingstechnieken en ontspannende verhalen helemaal tot ontspanning kunt komen! In totaal zijn er 8 lessen en de start is op 3 oktober om 16.00 uur.

Chill Skills 9 – 14 jaar

Ben jij tussen de 9 en 14 jaar? Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen, rust in je hoofd, ontspanning of wil je gewoon beter in je vel zitten? Behalve ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en visualisatie staan er ook andere onderwerpen in de lessen centraal. Denk bijvoorbeeld aan
– Positief denken
– Stress, wat is dat nou precies en hoe ga je er mee om
– Hoe ga je om met boosheid en andere stemmingen
– Gezond leven
– Goed voor jezelf zorgen
– Gelukkig zijn
– Zelfvertrouwen
Deze reeks bestaat uit 8 lessen en de eerste les start op 3 oktober om 17.15 uur.

Opvoedparty bij Fonkelz Kindercoaching

De OpvoedParty is een bijeenkomst van ongeveer 1,5 tot 2 uur, waar in klein gezelschap met elkaar wordt gepraat over een of meerdere opvoedingsthema’s of -dillema’s naar keuze. Goed of fout is niet belangrijk in deze setting. Iedere ouder doet het op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren. In een OpvoedParty vertel je hoe je het doet, niet hoe het moet. Deze opvoedparty vindt plaats op 3 oktober om 20.00 uur.

Just Relax! voor mama’s

Deze les is vooral bedoeld voor wanneer je zelf kinderen hebt en nog niet heel veel ervaring hebt met yoga of meditatie. Even lekker bewegen, lachen, eenvoudige yoga, ademoefeningen en mindfulness. Er wordt afgesloten met een lekker kopje thee of koffie.

Momentje Fonkelz voor ouder en kind: Kom je schatgraven?

Op 7 oktober van 15.00 tot 16.30 uur zijn ouders met hun kind uit groep 4 tot en met 8 welkom bij deze activiteit. Samen drinken jullie eerst iets. Vervolegns  spelen jullie het ‘schatgravers’ spel. Je gaat op zoek naar de schatten (talenten en kwaliteiten) in jezelf. Dit is een spel dat verbindt, inspireert en raakt! Wil je graag aan deze activiteit deelnemen? Kijk dan hier.

Welke activiteit lijkt jou wel wat?

Gegevens

Begin:
2 oktober 2017 @ 16:00
Einde:
7 oktober 2017 @ 16:00

Locatie

Praktijk Fonkelz Kindercoaching te Steyl
Maasstraat 82
5935 AM Steyl,
+ Google Maps
Website:
http://fonkelz.nl/