Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tina de musical in de Maaspoort Venlo

29 oktober 2017 @ 16:00 - 18:30

€23,00

Alle meiden opgelet! Tina de musical komt op 29 oktober naar theater de Maaspoort in Venlo. Geniet van deze show vol doldwaze avonturen. Dit is een heerlijke familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buike en een oma die eeuwig jong is gebleven.

Trailer

Tina de musical

Tina is het bekendste meidenweekblad van Nederland. Omdat Tina dit jaar vijftig jaar bestaat, wordt dit gevierd met een vrolijke musical voor meiden, moeders én oma’s. Natuurlijk zijn broertjes, vaders en opa’s ook van harte welkom. Het is een show vol doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes.

Hoewel Tina eigenlijk heel veel aan haar hoofd heeft, wordt het toch een leuke show. Met Puck en Fabio moet ze elke week weer zorgen dat het blad gevuld is. Dan staat Bobby ineens voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat sneller kloppen. Hoe pakt ze dit aan? Gelukkig weet haar oma raad. ‘Tina, de musical’ wordt een heerlijke familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren.

Wil je ook gaan genieten van deze familievoorstelling? Koop dan je kaartjes via deze link. Vanaf 23 euro kun je er al zelf bij zijn. Deze prijs is inclusief een consumptie en de garderobe.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2017
Tijd:
16:00 - 18:30
Kosten:
€23,00

Locatie

Maaspoort Venlo
Oude Markt 30
5911 HH Venlo, Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.maaspoort.nl/