Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Power2U: informatieavond weerbaarheidstraining

20 februari @ 19:30 - 21:00

Gratis
visitekaartje power2u

Mag jouw kind ook wel wat weerbaarder worden? Dan is deze informatieavond iets voor jou! Power2U, van Cindy Simons, is gericht op coaching en weerbaarheidstraining bij kinderen en jongeren. Omdat steeds meer kinderen vast (dreigen te) lopen in het onderwijs, richt ze zich op kinderen en jongeren die in de loop der jaren hun zelfvertrouwen, creativiteit en/of eigen denken zijn kwijtgeraakt. Daarnaast hebben kinderen vaak moeite met concentratie, het maken van keuzes of het aangeven van grenzen. De eerste training start op 22 februari.

Power2U

Bij Power2u werkt Cindy aan de innerlijke kracht van kinderen en jongeren. Haar doel is dan ook om ze weer terug te zetten in hun eigen positieve kracht. Dit doet ze door individuele coaching, maar ook door het geven van weerbaarheidstrainingen op scholen of in kleine  groepen van maximaal 12 kinderen (leeftijd ca. 9-16 jaar) in de avonduren.

Weerbaarheidstraining

Zie je bij jouw kind weinig zelfvertrouwen of een negatief zelfbeeld. Heeft jouw kind moeite met het maken van keuzes of met het voelen van eigen grenzen en die van een ander? Of heeft jouw kind juist moeite om zich te ontspannen, weinig rust in het hoofd. Kan jouw kind moeilijk omgaan met frustraties? Herken je als ouder één of meer van deze kenmerken? Ga dan naar deze informatieavond over weerbaarheidstraining! 

Wil je naar de informatieavond gaan, dan is het wel verplicht om je aan te melden via info@power2u.nu.

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Power2U
E-mail:
info@power2u.nu
Website:
www.power2u.nu

Locatie

Basisschool Passepartout
van Wevelickhovenstraat 5
5931KS Tegelen,
+ Google Maps
Website:
https://passepartout.kerobei.nl/