Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MamaCafé Peel en Maas – Pubers en uitgaan!

26 september @ 20:00 - 21:30

€2,50
logo mamacafé Peel en Maas

De puberteit is een leuke, maar soms ook ingewikkelde levensfase. Het puberbrein is volop in ontwikkeling en dat brengt veranderingen met zich mee. Nieuwsgierigheid en invloed van vrienden zijn voor jongeren belangrijke redenen om een eerste pilsje te drinken en/of een eerste joint te roken. De helft van alle ouders geeft aan zich zorgen te maken dat hun kind drugs zal gaan gebruiken. Daarom organiseert Mamacafé Peel en Maas een ouderavond over pubers en uitgaan.

Pubers en uitgaan

‘Heb ik nog invloed en zorgt het stellen van regels ervoor dat ze iets stiekem gaan doen?’ ‘Mijn kind gebruikt wel eens XTC op festivals, hoe erg is dat en wat zijn de risico’s?’

‘Ik denk dat mijn zoon drugs gebruikt, hoe kan ik hierover met hem in gesprek gaan?’

Dit zijn vragen die ouders nog eens hebben. Daarom organiseert het Mamacafé Peel en Maas in samenwerking met het Vincent van Gogh een ouderavond over pubers en uitgaan. Tijdens deze avond zal ingegaan worden op alles wat ouders willen weten over alcohol, drugs en uitgaan.  Hierbij wordt ingegaan op onderwerpen als het puberbrein, alcohol en drugs. Informatie over alcohol, cannabis, XTC en lachgas. Maar ook hoe je gebruik signaleert of de manier waarop je als ouders nog invloed hebt. Hoe ga je hierover in gesprek? Tips en Tricks.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom! Je kunt je tot op de dag van de bijeenkomst aanmelden via: mamacafepeelenmaas@outlook.com.

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€2,50

Organisator

Mama cafe Peel en Maas
E-mail:
info@moedersinpeelenmaas.nl
Website:
http://www.moedersinpeelenmaas.nl/

Locatie

Nieuweschool
Schoutenring 32
5981 DS Panningen,
+ Google Maps