Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MamaCafé Peel en Maas – Moeders en perfectionisme

31 oktober @ 20:00 - 21:30

€2,50
logo mamacfé, tekst MamaCafé Peel en Maas met een oranje met blauwe achtergrond

Tijdens deze interactieve avond van MamaCafé Peel en Maas komen vele aspecten van perfectionisme aan bod. Je leert hoe je kunt omgaan met jouw eigen perfectionisme, zodat er meer ruimte ontstaat voor jezelf. Alle mama’s zijn van harte welkom!

Perfectionistisch

Wanneer je perfectionistisch bent, dan doe je altijd je best om het heel erg goed te doen. In bepaalde mate is er dan ook niks mis met perfectionisme. Dit is anders wanneer je er zelf last van ondervindt en uit balans raakt. Bijvoorbeeld doordat je door je perfectionisme teveel van jezelf vraagt en daarmee (onbewust) over je eigen grenzen heen gaat.

Perfectionisme

Wat is perfectionisme en waar komt perfectionisme vandaan? Hoe leer je om te gaan met je perfectionisme binnen je gezinsleven, werk en sociale contacten? Hoe kun je voor jezelf meer ruimte creëren en je minder druk maken over het gevoel dat het nooit af of goed genoeg is? Hoe zorg je ervoor dat je meer kunt gaan genieten en minder stress en druk ervaart?

MamaCafé Peel en Maas

Het mamacafé organiseert in samenwerking met Babyneedz een interactieve informatieavond over moeders en perfectionisme. Tijdens deze avond zal ingegaan worden op wat het inhoudt, hoe het ontstaat, wat de positieve kanten zijn en over hoe je er mee om kunt gaan om de balans niet kwijt te raken. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom! Je kunt je tot op de dag van de bijeenkomst aanmelden via: mamacafepeelenmaas@outlook.com.

Gegevens

Datum:
31 oktober
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€2,50

Organisator

Mama cafe Peel en Maas
E-mail:
info@moedersinpeelenmaas.nl
Website:
http://www.moedersinpeelenmaas.nl/

Locatie

Nieuweschool
Schoutenring 32
5981 DS Panningen,
+ Google Maps