Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Keukentafelgesprek met Stiefmoeders

23 februari @ 19:30 - 21:30

€5,


praktijk femke joy. stiefmoeder. samengesteld gezin. keukentafelgesprekEen keukentafelgesprek om samen met andere stiefmoeders de vele thema’s te bekijken die spelen binnen een samengesteld gezin! Gebaseerd op respect voor elkaar en met een gezonde dosis humor. Niet alleen voor het bespreken van problemen! Ook als alles goed gaat zijn je tips en ervaringen waardevol!! Iedere bijeenkomst heeft een ander thema.


Deze keer het thema: Rouw in het samengestelde gezin.


Je kunt wel stellen dat in álle samengestelde gezinnen sprake is van rouw. Om het verlies van een kern-gezin, het verlies van het vertrouwen in “papa en mama” als feit, misschien zelfs letterlijk het verlies van een ouder. Het verlies van een huis of school. Noem maar op. Hoe je het ook keert of draait, hoe goed jullie het ook doen, er is verlies… en verlies brengt rouw met zich mee. Hoe is dat bij jullie, merk je dit op? Zijn jullie hier bewust van? Kan je tips gebruiken of hèb je ze misschien?… Of heb je een luisterend oor en een warm hart nodig?…

Kom je mening en ervaringen delen en neem iets van de ervaringen van de anderen mee, waar jij iets aan hebt.

Waarom een keukentafelgesprek met stiefmoeders?!

Eeuwen geleden deelden vrouwen veel meer met elkaar dan dat we vandaag de dag doen. We deelden de zorg voor onze baby’s, verzamelden eten en kookten gezamenlijk. De vrouwen en kinderen leefden heel betrokken met elkaar samen en waren een bron van kracht en ondersteuning op dagelijkse basis.

De traditionele “Rode Tent” waarin vrouwen zich terugtrokken tijdens de menstruatie cyclus was een bijzondere plek waar vrouwen-zaken werden besproken zodat ze veerkrachtig en gelukkig bleven.
Dat is vandaag de dag niet meer… of wel?! Deze stiefmoedergroep is een plek waar we naar elkaar luisteren en vrouwen zaken bespreken. Hier delen we tips en adviezen, die zowel over het stief-ouderschap als over andere zaken gaan. Dus zoals eerder gezegd niet alleen als je problemen hebt maar ook om jouw wijsheid en kennis te delen met andere vrouwen.

Waar, wanneer en hoe laat?!


Locatie: Yogajuf Janssen, van Millenstraat 2, te Venlo.

Wanneer: vrijdag 23 februari 2018

Hoe laat: 19.30 – 21.30 uur deuren open vanaf 19.00 uur
Meld je aan via info@femkejoy.nl. Kosten zijn €5,- pp. Kom je de eerste keer, maak dan gratis kennis met de keukentafelgesprekken!! Je bent meer dan welkom en neem gezellig iemand mee!

Praktijk Femke Joy. Stiefmoeder. Samengestelde Gezin. Keukentafelgesprek.Keukentafelgesprekken met Stiefmoeders!
5 keer per jaar op vrijdagavond!

Het volgende keukentafelgesprek is op:
Vrijdag 13 April 19.30 – 21.30 €5,-
Thema: Moederdag, verdien jij een cadeau?

De data voor 2018 staan op de website!
Meer informatie? www.femkejoy.nl

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5,
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
http://www.femkejoy.nl/keukentafelgesprek

Organisator

Praktijk Femke Joy
Telefoon:
0611180099
E-mail:
info@femkejoy.nl
Website:
www.femkejoy.nl

Locatie

Yogajuf Janssen
Van Millenstraat 2
5913 VL Venlo, Limburg
Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0611180099
Website:
www.femkejoy.nl