Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Holy Moly Heerlen: een ongelooflijk winterevement

7 december 2017 - 7 januari 2018

Gratis
overicht op holy moly Heerlen

Binnenkort start een Urban winterfestival genaamd Holy Moly Heerlen. Dit is nog niet eerder vertoond. Hier vind je geen middelmatigheid, geen slap aftreksel van eerdere successen en geen lullige kerstboom op een plein. Dit winterfestival biedt een nieuwe en unieke happening! De bezoeker moet uiteindelijk reageren met Holy Moly! Oftewel: dit is ongelooflijk!

Holy Moly Heerlen

Holy Moly Heerlen bestaat uit 3 gebieden in het centrum van Heerlen. Naast de programma’s in deze drie gebieden zijn er meerdere activiteiten in Heerlen, zoals muziek optredens, kinderactiviteiten en theater.

Urban Container City

De Bongerd in het centrum van Heerlen wordt aangekleed met zeecontainers. Deze worden multifunctioneel ingericht en ingezet voor meerdere activiteiten. Dit deel is geopend van 15 december 2017 tot 1 januari 2018. Chef’Special verzorgt op vrijdag 15 december de aftrap van de eerste editie van winterfestival Holy Moly! in Heerlen. Deze populaire band, bekend van hits als ‘Amigo!’, ‘Try Again’ en ‘In Your Arms’ geeft een gratis toegankelijk concert op de Bongerd. Twee weken later, tijdens New Year’s Eve, zal een reeks top-dj’s waaronder Charly Lownoise & Mental Theo, Lucas & Steve het festival spectaculair afsluiten.

Iba Winter Park Urbana

Aan de rand van het Pancratiusplein worden Nordic Tipi’s geplaatst. Deze typisch Scandinavische tenten worden ingericht met tafels, banken, stormlantaarns, schapenvachten, vuur en verlichting. Ze zijn geschikt voor diverse activiteiten. Zo kun je er een potje schaken, borrelen met vrienden en collega’s, maar ook aan het kampvuur zitten met je gitaar en nog veel meer. Dit gebied is geopend van 7 december 2017 tot en met 7 januari 2018

Winter Wheels ’n Bites

Wheels ’n Bites is een rollend Food Fest met kokende wagens en smikkeltruukskes. Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks en creatieve stands wordt de Heerlense Promenade omgetoverd tot een openluchtrestaurant. Je kunt hiervan genieten van 15 december 2017 tot en met 1 januari 2018

Heb je ook al zin om naar dit bijzondere winterevenement te gaan? Meer informatie vind je hier!

Gegevens

Begin:
7 december 2017
Einde:
7 januari
Kosten:
Gratis

Locatie

Centrum Heerlen
Pancratiusplein
Heerlen,
+ Google Maps