Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Geniet van de lichtkunst bij GLOW Eindhoven

14 november 2017 @ 18:30 - 23:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 6:30pm, repeating until 18 November 2017

Gratis
lichtshow op een gebouw tijdens GLOW Eindhoven

Glow is een expositie in de openbare ruimte van zo’n 30 lichtkunstwerken van befaamde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Deze lichtprojecten zijn met elkaar verbonden middels een looproute van ongeveer 6 km. We hadden dit evenement al genoemd in onze tips voor november.

GLOW Eindhoven

Naast de lichtkunstprojecten en meerdere side-events staan er ook innovatieve unieke projecten, gemaakt door jonge talenten. Deze zogenaamde GLOW Next projecten zijn gecentreerd op het industriële NRE terrein, aan de route. Het thema van 2017 is ‘The Source’.

Route

Je kunt de route volgen via de GPS tracker op je mobieltje. De mobiele website van www.gloweindhoven.nl is zodanig ingesteld dat je deze als icoon kunt toevoegen aan je beginscherm op je telefoon. Als je de route opent kun je d.m.v. ‘locatievoorziening’ de route volgen. Maak tevens gebruik van het gratis WiFi netwerk in het centrum van Eindhoven en lees tijdens de wandeling alles over de lichtkunstprojecten en de kunstenaars.

GLOW Run

Op zaterdag 18 november wordt deze week afgesloten met de glow run. De run van ongeveer 6 kilometer volgt hetzelfde parcours als de reguliere route van het lichtfestival. Aanmelden voor deze run kan via deze link.

 

Gegevens

Datum:
14 november 2017
Tijd:
18:30 - 23:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Stationsplein Eindhoven
stationsplein
5611 AC Eindhoven, Nederland
+ Google Maps