Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bricktopia: LEGO event en show in Overloon

14 oktober @ 10:00 - 17:00

€2
kermis van lego blokjes

LEGO®… wie kent het nou niet? Heb jij er vroeger ook mee gebouwd? Of misschien doe je dat nu nog steeds. Hele generaties zijn opgegroeid met het allerbekendste bouwblokje. Velen hebben nog altijd wel wat LEGO ergens op zolder staan of bouwen nog actief. Sterker nog, LEGO kent een grote achterban met hobbyisten en enthousiastelingen van alle leeftijden! Ook jij kunt gaan genieten bij Bricktopia in Overloon, net over de Limburgse grens.

Dutchbricks

In Limburg hebben de fans van LEGO zich verenigd in Dutchbricks. Dit is een Euregionale LEGO-vereniging. Deze vereniging is sinds 2015 actief in en rondom Limburg. Dutchbricks telt meer dan 40 leden van alle leeftijden, verspreid door de hele provincie en daarbuiten.

deel van een legostad bij bricktopiaBricktopia

Op 14 oktober strijkt Dutchbricks dus neer in Overloon met het evenement ‘Bricktopia’. Tijdens dit evenement presenteren verschillende bouwers hun eigen bedachte en gebouwde creaties. Zo kun je gaan kijken naar de steden, trucks, vliegtuigen, maar ook naar voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog, enzovoorts. Sta versteld van de hoogwaardige kwaliteit van deze bouwwerken. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van het allerbekendste steentje. In de bouwhoek kun je  de fantasie de vrije loop laten. En wie weet vind jij net dat ene missende steentje bij een van de verkopers.

Bricktopia is leuk voor alle leeftijden. Laat je ons weten wat je ervan vond? Wij zijn heel nieuwsgierig!

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€2

Locatie

De Pit
14 Oktoberplein 2
5825 CC Overloon,
+ Google Maps