Top
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boek!eWoek!e Festival

14 oktober @ 12:00 - 16:30

Gratis
SCHUNCK* BIBLIOTHEEK GLASPALEIS KRIJGT EEN MAKE-OVER!-97654000002825004_zc_v10_schunck_glaspaleis_banner

De Kinderboekenweek wordt afgesloten met het Boek!eWoek!e Festival. Een gratis feest voor alle kinderen in het hele Glaspaleis. De hele middag kun je samen met je vrienden en vriendinnen hutten bouwen, je laten schminken, muziek maken, knutselen, tekenen, samen foto’s maken en nog veel meer!

Boek!eWoek!e Festival

Er zijn vele activiteiten die de hele middag doorlopen, zoals hutten bouwen, schminken, do-it-yourself vriendschapsslinger maken, speurtocht Bieb-Bende van Michale Reefs en voorlezen in de voorleeshoek op de derde verdieping.

Voorlezen uit het prentenboek van Ridder Kuno

Van 12.30 tot 13.30 uur kun je samen de spannende avonturen van Ridder Kuno, de ridder met het houten paard op wielen beleven. Deze activiteit vindt plaats in de voorleeshoek.

Museumbezoek met familie-rondleiding

Kom met het hele gezin naar het museum en ontdek de tentoonstelling Nomadic Mountains. Wat is een ‘refuge’ en welke vind jij het mooist? Deze rondleiding is van 13.00 tot 14.00 uur. De entree en de rondleiding zijn tijdens het Boek!eWoek!e Festival gratis.

Workshop vriendschapsbandjes maken

Maak voor jouw BFF een vriendschapsbandje. Wie weet krijg je er zelf ook wel een?! Deze activiteit vindt plaats van 13.30 tot 14.30 uur in de creatieve hoek op de tweede verdieping.

Mad Science en de magische labjas

Één grote bulderende professor en één kleine, maar dappere professor. Samen gaan ze een spectaculair college geven, met échte experimenten! Dat wordt fantastisch en flitsend…. toch? Langzaamaan loopt uit de hand. Komt het allemaal nog wel goed? Op het podium zitten ook Toos en Karel, twee knuffels die elkaar vandaag voor het eerst ontmoeten. Kunnen ze vrienden worden? Of zijn ze te verschillend? de voorstelling is van 15.00 tot 15.45 uur in het auditorium op de vijfde verdieping.

Kinderdisco

Je kunt de middag swingend afsluiten met de Vriendschapsdans. Wie kan er het hoogste springen? De kinderdisco is van 16.00 tot 16.30 uur in de centrale hal op de begane grond.

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
12:00 - 16:30
Kosten:
Gratis

Organisator

schunck
Website:
http://schunck.nl/

Locatie

Schunck
Bongerd 18
6411 JM Heerlen, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://schunck.nl/